Op 17-19 juni vindt er een Masterclass over systemisch leiderschap voor wereldverbeteraars plaats.
Deze Masterclass wordt georganiseerd voor bevlogen young professionals, die zich vol overgave inzetten voor problemen als energietransitie, klimaatrechtvaardigheid of het verduurzamen van het voedselsysteem.

Je zet je ambitie in voor een groter goed en je vindt dit zo belangrijk dat je jezelf stelselmatig voorbij rent. Jouw eigen grenzen zijn niet zo belangrijk in het licht van die grootste ambitie. Maar klopt dat wel? Weet je wel heel zeker dat de naar buiten gerichte acties waar jij mee bezig bent de meeste impact hebben? Of voel je intuitief ook dat jouw innerlijke (on)balans misschien wel een relatie heeft met de uiterlijke (on)balans in de wereld? En hoe zou het zijn om daar eens geheel vrijblijvend bij stil te staan en mee te oefenen?

Na een succesvolle eerste editie in 2015 wordt deze masterclass dit jaar opnieuw georganiseerd. Het weekend is een intensieve ‘deep dive’ in je eigen wereld en de wereld om je heen, waarin je wordt uitgenodigd stil te staan, te luisteren en te voelen.

Klik hier voor alle informatie en voor aanmelden.