In oktober begint Coolpolitics met de derde editie van een Masterclass Ontwikkelingssamenwerking met Jan Pronk, waarbij er nauw zal worden samengewerkt met ViceVersa. De masterclass richt zich op de nieuwe generatie beleidsmakers en opinion leaders, met een focus op de ontwikkelingsprocessen en de wijze waarop de huidige richting van globalisering een nieuwe relevantie biedt voor internationale (ontwikkelings)samenwerking.

In de loop van deze Masterclass zal Worldconnector Jan Pronk, een bekende deskundige op dit gebied, een aantal colleges evenals opdrachten geven over ontwikkelingssamenwerking; daarnaast krijg je als deelnemer ook kans om 4 weblogs te schrijven over diverse relevante onderwerpen die op de websites van Coolpolitics en ViceVersaOnline worden geplaatst.

Aanmelden kan tot 10 september 2013. De selectie van de Coolpolitics Masterclass Ontwikkelingssamenwerking wordt bekend gemaakt op 21 september 2013, de eerste bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2013 (onder voorbehoud) in Arnhem of Amsterdam.
De kosten voor de Masterclass bedragen 400,- euro per persoon.

Meer informatie vind je hier.