Komt u ook naar de najaarsbijeenkomst van de Nederlandse Klimaat Coalitie? Een middag met inspirerende sprekers, informatieve verdiepingssessies en de mogelijkheid tot eigen inbreng tijdens thema-gestuurde ronde tafels. Tijdens de ronde tafels zullen de thema’s mobiliteit, energiebesparing, compensatie, klimaatvriendelijk inkopen en gedragsverandering binnen de organisatie aan bod komen.

Thematisch wordt met deze bijeenkomst aangesloten op de COP22 in Marrakech: ‘van doelstelling naar implementatie’. Doel is dan ook om aanwezigen van tips en tricks te voorzien om ambitie om te zetten in concrete actie. Tevens zal naar de internationale context gekeken worden, door een terugkoppeling van de Nederlandse delegatie over de uitkomsten van de COP22 in Marrakech..

De Nederlandse Klimaat Coalitie is hiervoor te gast bij de provincie Brabant. De bijeenkomst vindt plaats van 12.30 tot 17.30 met aansluitend een borrel. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, voor zowel leden als (nog) niet-leden.

Meldt u aan door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ida Sanders, via i.sanders(@)natuurenmilieu.nl

Waar? Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, Den Bosch.

Wanneer? 23 november 2016, 12.30-17.30 (met aansluitende borrel).

Voor meer informatie en inschrijving volg deze link.