Wij gaan op 16 december 2016 een conferentie organiseren rondom het onderwerp sociale innovatie. Tijdens de conferentie willen wij mensen met verschillende achtergronden samenbrengen om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Voor het programma klik hier.

Waarom een conferentie?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen oplossingen kunnen bedenken voor allerlei maatschappelijke vraagstukken! De conferentie kan bovendien óók een gids zijn voor een duurzame levenswijze die tot betrokkenheid, samenwerking en verandering kan inspireren.

Voor wie?

Tijdens deze conferentie willen wij mensen met verschillende achtergronden samenbrengen om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wetenschappers, bedrijven, studenten, start-ups, media, scholen, ziekenhuizen, beleidsmakers, NGO’s en politici staan op onze wensenlijst. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen onder 1 dak hebben.

Datum: 16 december 2016, 10.00u tot 18.00u

Locatie: Hof van Wageningen

Kaarten: €45,99 (incl. lunch, fruit, borrelhapjes, koffie, thee en water. Excl. frisdrank, wijn en bier).

Programma: http://www.connectingcentre.com/programma/

Vragen: [email protected]