Kom op 29 april naar Amsterdam voor de People’s Climate March. Met duizenden mensen roepen we het aankomende kabinet op om voor ambitieus klimaatbeleid te kiezen. Tegelijkertijd zijn er marsen in onder andere New York, Londen en Berlijn.

Informatie
– 29 april 14.00-17.00
– Amsterdam. Verzamelen op het Museumplein
– Route wordt nog bekendgemaakt

Regeerakkoord met klimaatactie
Bij de verkiezingen zijn de echt groene partijen in het aantal zetels bijna verdubbeld. Dat is een duidelijk signaal. Maar ook de partijen die zich niet profileren op het gebied van milieu en klimaat, moeten zich houden aan het klimaatakkoord van Parijs.

Samen houden we de onderhandelaars scherp. Klimaat is niet links of rechts, het gaat iedereen aan en we hebben nu actie nodig.

Een wereldwijde beweging
De verkiezing van Trump is een flinke tegenslag in de strijd tegen klimaatverandering. Tijdens de People’s Climate March roepen Amerikanen in tientallen steden om klimaatactie. Wereldwijd eisen mensen hetzelfde van hun politieke leiders. Lees meer: https://peoplesclimate.org/

Wat kun jij doen?
Deel dit event. Nodig iedereen uit die je kent! Laat op de mars zien (met) wie je bent. En neem je klimaatkonijn mee! ;)

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.