Op donderdag 21 mei krijgen bestaande social enterprises en organisaties die de switch willen maken op Social Enterprise Day 2015 de kans om te leren en zich te laten inspireren. Sociale ondernemingen spelen een belangrijke rol in de economie en voor een duurzame en sociale samenleving. De vragen wat is een social enterprise en hoe kun je er een worden, staan tijdens het evenement centraal.

Interactie  wordt op gang gebracht tussen experts, gevestigde sociaal ondernemers en bedrijven die willen transformeren. Hierbij krijgen zij praktische handvaten aangereikt om hun social enterprise te beginnen of uit te breiden. Wat kunnen deelnemers verwachten? Inspirerende lezingen, break-out discussies en persoonlijk advies. Daarnaast worden de Social Enterprise Start-Up en Transformation Awards uitgereikt, waarvoor ondernemingen nog genomineerd kunnen worden.

Schrijf je bedrijf of organisatie in voor de Social Enterprise Day 2015 en neem deel aan deze innoverende middag! Om een sociaal onderneming te nomineren kun je terrecht op Social Enterprise.