De Week van de Circulaire Economie

Van maandag 16 januari tot en met dinsdag 24 januari 2017 vindt de Week van de Circulaire Economie voor de tweede keer plaats. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan. Koplopers organiseren overal in Nederland bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

Hoe ziet een evenement in de Week van de CE eruit?

Evenementen tijdens de Week van de Circulaire Economie variëren van ontbijtsessies tot grootschalige conferenties. Bijeenkomsten mogen klein en diepgravend zijn, maar ook groot en verkennend. Primaire doel is dat koplopers door theorie en best practices te delen, ondernemers informeren, inspireren én activeren.

Organiseer zelf een event!

Word Circular Partner van de Week van de Circulaire Economie door zelf een evenement of activiteit te organiseren en profileer jouw organisatie als voorloper in een nieuwe economie bij key players in het bijbehorende netwerk! Neem contact op met Dianne de Fijter   voor meer informatie of om je event direct aan te melden voor op de agenda!
Kijk op deze site voor meer informatie.
nederlandcirculair