Ben jij in je dagelijkse leven of professioneel bezig met eten, maar raak je soms in de war van alle mogelijkheden en alternatieven? Wil je ook weten hoe jouw voedselkeuze bijdraagt aan hoe we in de toekomst eten?
Kom naar FoodUp! Live. In drie talkshows schetsen we een aantal belangrijke voedselproblemen en gaan we in gesprek over mogelijke oplossingen. Hoe zijn verschillende problemen ontstaan en hoe helpen we transitie voorwaarts? Ogenschijnlijk ver uit elkaar staande ondernemers uit Brabant presenteren hun eigen oplossingen en vragen jouw hulp. Iedere avond heeft haar eigen thema:
FoodUp! Live #1: Brabants Worstenbroodje of Wereldburger?
Dilemma’s in de supermarkt: liever een in september geoogste appel dan een Nieuw-Zeelandse kiwi in het seizoen? Lokaal en kleinschalig geproduceerd vlees of concurrerend op de wereldmarkt? Kunnen we inzetten op mondiaal, maar lokaal blijven denken?
Klik hier voor meer informatie.