Other Futures – Exploring New Perspectives through Science Fiction vindt plaats van 2 t/m 4 februari 2018 in de Melkweg en Sugarfactory.  Wij brengen voor het eerst in de geschiedenis makers en denkers uit niet-westerse landen samen in een weekend vol met spannende films, beeldende kunst, performances, muziek, literatuur en theorie. Samen dromen we niet alleen over Other Futures, we gaan ze ook bouwen en hebben daarbij jouw hulp nodig!

We zijn een crowdfundingscampagne begonnen en hopen dat je ons wilt steunen door geld te doneren of de link te verspreiden onder vrienden en familie. Zeven publieke en private fondsen hebben hun steun al toegezegd, maar sponsoren happen niet, ze vinden het letterlijk ‘te spiritueel’. Wij vinden het juist tijd om weer eens wat spiritueler te worden. Maar ook tijd om concreet aan een andere toekomst te werken waarin iedereen welkom is.

Steunen jullie ons? Je kunt meer informatie vinden op onze website otherfutures.nl en natuurlijk op https://www.voordekunst.nl/projecten/6469-other-futures-1.