Op 8 april start Nyenrode Business Universiteit de Leergang Sociaal Ondernemen, een programma voor ambitieuze maatschappelijk ondernemers. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor social enterprises met groeiambitie; de inhoud van de masterclasses, workshops, coaching, intervisie en alle businesscases zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van de sociaal ondernemer. Het programma bestaat uit 15 opleidingsdagen (in een tijdspanne van negen maanden) en eindigt met een Final Pitch Event, waar de ondernemers hun aangescherpte business cases pitchen voor een jury van investeerders.

Er zijn gemiddeld 2 dagen per maand ingepland voor bijeenkomsten. Totale tijdsinvestering inclusief voorbereiding is 4-8 uur per week. Er zijn vijftien beurzen beschikbaar gesteld ter waarde van elk € 3.000,- door Start Foundation, Stichting DOEN en Rabobank Foundation. Momenteel zijn er nog drie beurzen t.w.v. € 3.000,- beschikbaar.

Voor meer informatie, het programma en contactgegevens: kijk op www.nyenrode.nl, of neem contact op met programma manager Nicole Verhoeven ([email protected]).