Vanaf 1 september werken er 2 nieuwe stagiaires bij het secretariaat van Worldconnectors. Dit zijn Ana Dorscheidt en Naomi Halfhide. Zij nemen het stokje over van Sam Blokker en Iris Swinkels.

Over Ana:
Drie jaar geleden ben ik in Amsterdam komen wonen om te beginnen aan mijn studie Politicologie aan de UvA. Naast het stage lopen bij Worldconnectors houd ik me de komende maanden bezig met een minor Midden-Oosten Studies. Verder ben ik erg geïnteresseerd in filosofie, literatuur, onderzoek en activisme. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te koken en hard te lopen langs de Amstel. Ik ben heel benieuwd wat de komende maanden gaan brengen, en kijk ernaar uit veel van de Worldconnectors te ontmoeten, hopelijk in real life!

Over Naomi:
Deze zomer heb ik mijn master Conflict Resolution and Governance aan de UvA afgerond. Daarvoor heb ik een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur gedaan. Het komende jaar wil ik gebruiken om uit te zoeken in welk veld ik uiteindelijk wil gaan werken en hoe ik zelf het beste een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van duurzaamheid en verminderen van ongelijkheid. Ik hoop dit onder andere bij Worldconnectors te kunnen doen! Daarnaast geef ik Nederlands les aan internationals, werk ik bij de Oba en doe ik vrijwilligerswerk voor Stichting DiversityTalks. Ik kijk uit naar de komende maanden en hoop vele van de Worldconnectors in persoon te kunnen ontmoeten!