Vacature Junior Coördinator

Junior Coördinator

16-20 uur per week

Over Worldconnectors

Worldconnectors is een unieke netwerkorganisatie met leden uit verschillende sectoren. Onze organisatie is ooit opgericht door voormalig premier Ruud Lubbers en bestaat zowel uit prominente leden als young professionals. Alle leden hebben hetzelfde doel voor ogen: initiatieven bevorderen die bijdragen aan een rechtvaardige, veilige en duurzame wereld. In het verleden zijn vanuit Worldconnectors verschillende zelfstandige organisaties ontstaan die een bijdrage leveren aan dit doel, zoals True Price, 1% Club en SDG Charter. Door ons brede netwerk en meerdere actieve werkgroepen zorgen wij er voor dat levensvatbare ideeën omgezet kunnen worden in actie en werkelijke impact.

Over de werkzaamheden

Als Junior Coördinator stuur je samen met de Coördinator de stagiair aan en neem je verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van de volgende vier werkgroepen van Worldconnectors: (i) Voedsel; (ii) Ombudspersoon Toekomstige Generaties; (iii) Onderwijs; en (iv) Inclusiviteit. Je draagt verder zorg dat de website up-to-date blijft door Worldconnectors uit te nodigen om een bijdrage te leveren. Je volgt de actualiteit en signaleert kansen om als Worldconnectors ons te profileren in de media. Ook coördineer je samen met de Coördinator de vierjaarlijkse evenementen van Worldconnectors, die variëren van 35 tot 500 deelnemers.

De Junior Coördinator is een duizendpoot. De coördinatietaken variëren van administratieve taken, zoals het versturen van mails en het registreren van deelnemers voor een event, tot aan het meedenken met het bestuur over strategische keuzes van Worldconnectors. Je bent sparringpartner van de coördinator en helpt mee met het doorhakken van knopen wanneer dat nodig is. Samen met de coördinator draag je verantwoordelijkheid voor het realiseren van impact door het netwerk te faciliteren.

Wat wij vragen

  • Je bent net afgestudeerd of bent ten minste in je derde jaar van je studie op hbo- of wo-niveau
  • Je hebt interesse in de duurzame ontwikkelingsthema’s van Worldconnectors
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent actiegericht
  • Je bent sparringpartner van de Coördinator en durft aan te geven als je het niet met een beslissing eens bent
  • Je kan de stagiair aansturen indien nodig
  • Je bent een organisatietalent en voert graag coördinerende taken uit
  • Je bent communicatief vaardig in zowel het Engels als Nederlands
  • Je bent een zeer zelfstandige werker

Wat wij bieden

Worldconnectors biedt je een uitdagende plek waarin je kennis opdoet als Junior Coördinator en de kans krijgt om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische non-profit netwerkorganisatie. Daarbij bestaat er veel ruimte voor eigen initiatief. Als Junior Coördinator krijg je een unieke kans om je eigen netwerk op te bouwen en krijg je een flexibele werkplek bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Voorts ontvang je een vergoeding van maximaal €1.400 per maand (op basis van 20 uur p/w). De duur van de werkzaamheden is flexibel en afhankelijk van de beschikbaarheid van de Junior Coördinator.

Ben jij geïnteresseerd om Worldconnectors te komen versterken? Stuur dan uiterlijk 14 april een motivatiebrief, cijferlijst en cv naar coordinator@worldconnectors.nl.