Professionele achtergrond
Joline Heusinkveld werkt als Corporate Responsibility Coordinator bij het accountants-en advieskantoor, KPMG. Hier houdt ze zich bezig met het vergroten van de duurzame en positieve maatschappelijke impact van de organisatie. Zo werkt ze samen met het CR team aan het borgen van een nieuw pro bono beleid, benchmarking, het toetsen van leveranciers aan de duurzame ambities van KPMG, het doorontwikkelen van de CR strategie en aan de organisatie van verschillende maatschappelijke programma’s.

In de afgelopen jaren heeft ze in uiteenlopende rollen (projectmanager, journalist, bestuursadviseur) bij verschillende organisaties gewerkt op thema’s rondom duurzame ontwikkeling. Ze heeft ervaring op het gebied van de Sustainable Development Goals, jeugdwerkgelegenheid en ondernemerschap in ontwikkelingslanden en Corporate Social Responsibility. Ze is ervan overtuigd dat bedrijven met de juiste tools en samenwerkingen, de transitie naar een duurzame en eerlijke wereld kunnen versnellen en werkt hard aan het realiseren hiervan.

Persoonlijk motto
“Don’t ever make decisions based on fear. Make decisions based on hope and possibility. Make decisions based on what should happen, not what shouldn’t”
– Michelle Obama

Maatschappelijke organisaties Young Worldconnectors