Activiteiten

Gedurende het jaar komen de leden van Worldconnectors in verschillende hoedanigheden bij elkaar. Worldconnectors kent drie typen evenementen, te onderscheiden in Roundtables, dialogen, en case clinics en als vierde activiteit het buddy programma. Evenementen worden op initiatief van de leden, het bestuur of het secretariaat georganiseerd en richten zich op het verbinden van leden en hun ideeën.

Bij de organisatie van een activiteit wordt gericht nagedacht over wie er uitgenodigd worden, welke doelen of uitkomsten er zijn en welke vorm het beste past, om op die manier de meerwaarde van de activiteit te waarborgen. De verschillende activiteiten hebben ieder hun eigen karakteristieken om op verschillende niveaus het incuberen van nieuwe ideeën mogelijk te maken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een dialoog of case clinic wordt georganiseerd op basis van de uitkomsten van een Roundtable, of andersom.

Benieuwd welke activiteiten binnenkort georganiseerd worden? Neem een kijkje op de Activiteitenagenda 2023 of meld je aan voor de nieuwsbrief.