Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Viering van Earth Charter Dag 2024

29 June

Worldconnectors zijn van harte welkom deel te nemen aan de viering van Earth Charter Dag op zaterdag 29 juni, op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Voor Worldconnectors leden die zich verder committeren als lid van de Vereniging, zouden we het fijn vinden als je bij deze viering bent. De Vereniging biedt het ticket voor gecommitteerde leden kosteloos aan. Ook voor degenen die zich nog willen committeren. Zie bijgaande aankondiging en de mogelijkheid je hier te registreren.

Dit jaar wordt Earth Charter Dag georganiseerd door het Deelgenootschap Earth Charter Nederland i.o.

Het Deelgenootschap is een nieuw initiatief en nog volop in ontwikkeling. Sinds oktober 2023 is er een ‘Bronteam’ actief om inhoud en vorm te geven aan de behoefte aan meer uitwisseling en samenwerking in Nederland tussen diegenen die al verbonden zijn aan de internationale Earth Charter beweging en al diegenen die zich daar ook bij zouden willen aansluiten.

Het Deelgenootschap Earth Charter Nederland i.o. heeft tot doel een community op te bouwen om het Earth Charter in de Nederlandse samenleving te implementeren en de Earth Charter visie in bredere kring uit te dragen. Uiteraard horen daar de leden bij van Vereniging Worldconnectors, Earth Charter Affilliate.

De jaarlijkse viering van Earth Charter Day (29 juni) biedt een goede gelegenheid om de plannen voor het Deelgenootschap te delen en bespreken met iedereen die geïnspireerd is bewustzijn om te zetten in actie voor een florerende Aarde.

Programma Earth Charter Dag 2024

13:30 Inloop
14:00 Start & bron Earth Charter
14:30 Earth Charter tot leven brengen
15:15 Doen & ontmoeting
17:00 Eind programma & borrel
18:00 BBQ met eigen oogst

Venue

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
Doorn, 3941 EP Nederland
+ Google Map

Venue

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
Doorn, 3941 EP Nederland
+ Google Map