Earth Charter Cursus Community Leiderschap –

18, 19 Februari & 20, 21 Mei 2022

Wegens grote belangstelling

INSCHRIJVING GESLOTEN

In deze unieke cursus volgen we de 16 leidende principes van het Earth Charter. Je ontwikkelt je eigen leiderschap gericht op wat goed is voor de Aarde vanuit de fundamentele waarden en principes die zorgdragen voor een rechtvaardige, duurzame vreedzame Aarde. Je leert denken en handelen vanuit eco-system bewustzijn waarin de ‘community of life’ oftewel het welbevinden van alles wat leeft centraal staat. 

Het wordt een hele belevenis; je zult kennismaken en samenwerken met smaakmakende Earth Charter vrienden.   

Met Jan Pronk, voorzitter Earth Charter Nederland wiens hele leven in het teken staat van handelen conform duurzame principes. Hij kan als geen ander aangeven hoe je je principes in de praktijk van alledag overeind kunt houden.   

Met Sherlien Sanches, lid van het Earth Charter team, die als ‘’indigenous woman’’ een boodschap en misschien wel een antwoord heeft voor hoe een duurzame wereld er uit kan zien. 

Met Jessica den Outer die als jurist letterlijk pleit voor rechten van de natuur. En zo bijdraagt aan een transitie die hard nodig is. 

Met Veronique Swinkels die met de Circles of 17 dialoogmethode een brug slaat tussen de SDG’s en het Earth Charter. 

Het programma vindt plaats op SDG house Campus Landgoed Zonheuvel, de plek waar Earth Charter Nederland wortels heeft gekregen. In de bossen van Doorn werk je onder leiding van Alide Roerink en Wim Oolbekkink, coördinatoren Earth Charter Nederland, aan een afwisselend programma waarbij zo veel als mogelijk de moestuin/kwekerij en het bos van het landgoed zal worden benut. 

De kosten voor deelname: € 400 euro (inclusief 2 keer een overnachting en de maaltijden) per persoon (uitgaande van 10 deelnemers) voor beide weekenden: vrijdagmiddag en avond 18 februari & zaterdag 19 februari en vrijdagavond 20 en zaterdag 21 mei 2022. 

Voor informatie over een mogelijk volgende gelegenheid, neem contact op met het Earth Charter team. Welkom met je e-mail bericht aan:

[email protected]