Janneke Bosman - Coach & Consultant

Janneke Bosman

Mijn naam is Janneke Bosman. Van jongs af aan vond ik het mooi om mensen te helpen en wilde ik graag problemen en conflicten oplossen indien die zich voordeden. Om deze passie voort te zetten, ben ik naar het buitenland vertrokken om mensen in ontwikkelingsgebieden te helpen.

Eenmaal terug in Nederland besloot ik dit verder toe te passen. Ik begon met het begeleiden van groepen tijdens hun coming-out proces bij het COC.

Ik zie het ook terug in mijn werkervaring in de internationale ontwikkelingssamenwerking. Hierin heb ik lange tijd teams in het buitenland aangestuurd, en gaf ik geregeld speeches voor groepen, tot en met 1300 man.

Ook heb ik een tijd lang bij De Luisterlijn (Sensoor) gewerkt, waar iedereen terecht kan met zijn of haar verhaal.

Tegenwoordig volg ik een van mijn grootste passies: het begeleiden van mensen middels personal coaching. Daarin hanteer ik veelal de uitgangspunten en technieken van Phoenix Opleidingen te Utrecht: Transactionele Analyse, Systemisch Werken en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.jannekebosman.nl.

Hiernaast ben ik ook yin yoga docente. De focus op ademhaling en contact met je lichaam komen veelal terug in mijn oefeningen in mijn praktijk.

Dit doe ik naast consultancy-opdrachten in de wereld van internationale ontwikkelingssamenwerking. Een perfecte combinatie.