Steun Worldconnectors, affiliate Earth Charter

Wij zijn een vereniging waarin de leden een netwerk vormen van opinieleiders uit alle sectoren van de samenleving, die vanuit verschillende perspectieven nieuwe visies en strategieën voor internationale vraagstukken ontwikkelen. De Worldconnectors streven naar een open, tolerant, optimistisch en proactief Nederland dat zich als een mondiale speler opstelt, in al haar diversiteit. Het Worldconnectors netwerk wordt ingezet om verschillende spelers in de Nederlandse maatschappij te informeren en te betrekken in het opzetten van impactvolle projecten. De visie en het werk van de Worldconnectors zijn gebaseerd op de VN Millenniumverklaring en het Earth Charter.

Als vereniging zijn we afhankelijk van de steun van mensen zoals jullie om onze missie te kunnen blijven vervullen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk om evenementen te organiseren en projecten te ontwikkelen die bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen. Of je nu een eenmalige donatie doet of regelmatig terugkerende donaties geeft, elke bijdrage is van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd.

Door te doneren aan Worldconnectors, kun je er zeker van zijn dat jouw geld wordt gebruikt om de wereld een betere plek te maken. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Bedankt voor jouw steun!

DONEER

Iedere financiële bijdrage aan de realisatie van onze doelstellingen zijn van harte welkom. En daar zijn we erg dankbaar voor.

Worldconnectors, affiliate Earth Charter | Mauritskade 63 | 1092 AD Amsterdam |

KvK 61756857 | RSIN 854475096

Rekeningnummer NL38 TRIO 0320 1522 19

BIC: TRIONL2U

Bedrag