Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet & Greet

25 augustus, 2023 @ 15:00 - 17:00

De volgende Meet en Greet is op vrijdag 25 augustus. Deze keer willen we een bijzondere ervaring creëren door elkaar niet online te ontmoeten, maar juist in het echt samen te komen. Als onderdeel van ons streven naar ego-naar-eco-transformatie, zullen we een inspirerende wandeling maken door het prachtige Oosterpark, Amsterdam.

Tijdens deze wandeling willen we de buitenwereld op ons laten inwerken en de basis leggen voor de oprichting van onze nieuwe werkgroep: Eco-leiderschap. Wellicht ben je al aanwezig geweest bij de case clinic “Ego2Eco”, of misschien is dit onderwerp juist iets wat jou inspireert of nauw aan het hart ligt. Wat je motivatie ook is, we nodigen je van harte uit om naar het Oosterpark te komen en deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid.

De Meet & Greet zal bestaan uit een verkwikkende wandeling door het park, waarbij we de gelegenheid krijgen om met elkaar te praten, ideeën uit te wisselen en nieuwe connecties binnen ons professionele netwerk te leggen. Het is een unieke kans om te leren van gelijkgestemde individuen en samen te werken aan het bevorderen van eco-leiderschap.

Sluit je aan en meld je hier aan!

 

Gegevens

Datum:
25 augustus, 2023
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Oosterpark, Amsterdam
Oosterpark
Amsterdam, 1012AA Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 augustus, 2023
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Oosterpark, Amsterdam
Oosterpark
Amsterdam, 1012AA Nederland
+ Google Maps