Samira I. Ibrahim

Professionele achtergrond

Samira I. Ibrahim houdt zich als hydroloog en theoloog voornamelijk bezig met wetenschappelijk onderzoek en zet zich via diverse projecten en organisaties in voor het bouwen aan duurzame, inclusieve en weerbare gemeenschappen. Daarnaast is zij Klimaatambassadeur voor de Toekomst en recipient van de Wubbo Ockels Nova Zembla prijs

Persoonlijk motto

Een leefbare planeet voor iedereen!

 

Awraham Soetendorp

Awraham Soetendorp is via de Jacob Soetendorp Institute for Human Values actief als publieke figuur op het gebied van positieve verandering en vredesopbouw. Daarnaast is hij secretaris van de Stichting Prinsjesdagviering.

Professionele achtergrond
Awraham Soetendorp is voormalig rabbijn van de Liberaal Joodse Gemeenschap van Den Haag en rabbijn van de Unie van Nederlands Hervormde Joodse Gemeenschappen.  Als religieuze leider was hij deelnemer aan het World Economic Forum en diverse andere internationale conferenties over de hele wereld. In 2001 werd hij verkozen tot president van de Europese Regio van de World Union for Progressive Judaism. Hij werd ook benoemd als lid van de Earth Charter Commissie in 2000. In 1998 heeft hij de Hope Foundation for Children for Universal Education opgericht.