Word een Worldconnector

Via haar leden en partnerschappen is Worldconnectors, affiliate Earth Charter verbonden met alle geledingen van de Nederlandse samenleving: bedrijfsleven, maatschappelijk middenveld, overheid, religie, wetenschap en media. Op de website staan allerlei voorbeelden van hoe Worldconnectors de waarden van de vereniging uitdragen en in de praktijk brengen, en hoe zij daarbij het Earth Charter altijd als leidend ethisch kompas nemen.

Het doel is om via het ledenbestand de Nederlandse samenleving in al haar diversiteit zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Daarnaast willen we het persoonlijke karakter van de Worldconnectors Roundtable behouden. Met deze doelstelling in het achterhoofd richt de ledencommissie van Worlconnectors zich op de werving en selectie van nieuwe leden. Potentiële leden kunnen worden voorgedragen via bestaande leden aan deze commissie.

Daarnaast zijn geïnteresseerden altijd welkom om zichzelf kandidaat te stellen. Dus, herken jij je in die missie van het verbinden van Worldconnectors en gaan de waarden van het Earth Charter jou aan het hart? Twijfel dan niet om een mail naar [email protected] te sturen en jezelf voor te stellen! Wij zijn doorlopend op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde individuen die zich willen inzetten voor een duurzame toekomst en kijken ernaar uit om kennis te maken.

Indien je lid wilt worden van de Worldconnectors, iemand zou willen voordragen of op een specifiek thema samenwerking zoekt, dan kun je contact opnemen met Janneke Bosman of Nina Scholte, Coördinators van Worldconnectors, affiliate Earth Charter: [email protected].