Stagiair Communicatie Worldconnectors 

Stagiair Communicatie
20-36 uur (in overleg)

Over de werkzaamheden
Als stagiair Communicatie zal je bezig zijn met de interne en externe communicatie van de vereniging. Je voornaamste taken zijn 1) het vernieuwen van de website, zodat we meer verkeer naar de website kunnen genereren en 2) het optimaliseren en het uitvoeren van de communicatiestrategie.

Over de Worldconnectors
De Worldconnectors vormen een onafhankelijk intersectoraal netwerk van opinieleiders uit alle geledingen van de maatschappij: politiek, media, overheid, wetenschap, religie, het bedrijfsleven en het maatschappelijke middenveld. De Worldconnectors faciliteren innovatieve initiatieven en ontwikkelen sector overkoepelende strategieën voor en visies op internationale duurzaamheidsvraagstukken.

Wat wij vragen
Affiniteit met
– Sociale media en websites bouwen
– Je bent afgestudeerd of bent ten minste in je tweede jaar van een op hbo- of wo-niveau
– Je hebt interesse in de duurzame ontwikkelingsthema’s van de Worldconnectors
– Je kunt beknopte en heldere stukken schrijven in het Engels en Nederlands
– Je bent een zeer zelfstandige werker en vindt het leuk om proactief zaken op te pakken

Wat wij bieden
De Worldconnectors bieden je een uitdagende stage waarin je kennis opdoet over internationale duurzaamheidvraagstukken en je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen binnen een vereniging van opinieleiders die middenin het veld van duurzame ontwikkeling staan. Daarbij bestaat er veel ruimte voor eigen initiatief. De stagiair ontvangt een vergoeding van €150 per maand en indien nodig een reisvergoeding. Ook bieden we een flexibele werkplek in het SDG House. De duur van de stage is flexibel en afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

We zoeken iemand die op zeer korte termijn bij ons aan de slag kan!

Ben jij geïnteresseerd om de Vereniging Worldconnectors te komen versterken? Stuur dan onder vermelding van: “Stagiair Communicatie Worldconnectors” een motivatiebrief en cv naar [email protected].