Organisaties gezocht die duurzame impact willen maken

Vastberaden om meer SDG-impact maken met je organisatie, maar weet je niet precies hoe? Het SDG Traineeship biedt de oplossing! Bekijk hier de video!

We zijn in toenemende mate op zoek naar nieuwe manieren om een concrete bijdrage te leveren aan meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame wereld en zo de UN Sustainable Development Goals (SDG’s) te behalen. Door de COVID-19-pandemie hebben organisaties de tijd gehad om na te denken over hun impact en veerkrachtiger te worden in het licht van een snel veranderende wereld. SDG House en TheRockGroup verbinden deze behoeften met het SDG Traineeship: een programma dat zowel jongeren als organisaties de kans biedt om toekomstbestendig te worden!

Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken. Door concreet bij te dragen aan de integratie van de SDG’s in het bedrijfsleven, maatschappelijke veld en de publieke sector wordt er direct de nodige impact gemaakt

Meld je voor 8 juli aan voor de vierde editie van het SDG Traineeship dat 5 september 2022 van start gaat: https://www.sdghouse.org/sdg-traineeship/!