Sherlien Sanches

Al vele jaren werk ik voor het Earth Charter. Het heeft me verrijkt met bijzondere mensen die allemaal streven naar een vreedzame en duurzame wereld. Mensen die een universele verantwoordelijkheid dragen voor de zorg van mens en natuur.

Wat betekent  het Earth Charter voor mij…?

Bewustwording!

Vanuit alle aspecten van het Earth Charter is het altijd de bedoeling geweest om deze bijzondere mensen met elkaar in contact te brengen, om te netwerken en bruggen te bouwen naar een betere wereld. Een zorgzame en liefdevolle wereld dat wij proberen te bereiken met solidariteit en compassie!

Met mijn eigen bedrijf “A Touch of Spirit” organiseer ik evenementen. A Touch of Spirit biedt een podium voor wereldverbeteraars en inspirerende gasten met een boodschap tot verbinding met elkaar en de natuur. We organize to connect!

Verbondenheid.

“A Touch of Spirit” draagt uit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Natuurlijk, we zijn individuen, verantwoordelijk voor onze eigen oordelen en we beschikken over een vrije wil , maar desalniettemin, maken we deel uit van iets dat groter is. Je kunt het noemen het “collectieve onderbewustzijn” of geest of levenskracht. Hoe het ook moge heten, het  gaat erom dat we niet compleet losstaan van elkaar. Evenmin als van de Aarde en het leven op Aarde. Dit gevoel van verbondenheid houdt bepaalde verantwoordelijkheden in. Als ieder van ons deel uitmaakt van een groter geheel, dan mogen we anderen geen schade aan brengen. Want  daarmee zouden we onszelf schaden. Dit verantwoordelijkheidsbesef vormt de basis van “A Touch of Spirit”.

Het Earth Charter is voor mij zo’n “Touch” of The Spirit! Zij maakt mensen bewust daar waar ze ons allen raakt, in hart & ziel. Want alleen met hart & ziel kan men de wereld veranderen.

Sherlien maakt deel uit van het Earth Charter team.

Lees de blog van Sherlien naar aanleiding van de Internationale Dag van Inheemse Volkeren. Daarin belicht zij de schending van mensenrechten van de inheemse bevolking in Suriname. Bovendien nodigt Sherlien ons allen uit de petitie te ondertekenen voor erkenning van de rechten van inheemsen.